lørdag 8. januar 2011

Europeisk entreprenørskap på Stanford University

På 7 mandager fremover kl. 16:15 holder Ph.D MBA Burton Lee åpne "speaker series" i Europeisk entreprenørskap på Stanford University. Det er et forum for europeiske gründere, investorer m.fl. her i Silicon Valley, og han inviterer gjesteforelesere innenfor ulike temaer. IN sørger for å få inn norske gründere, investorer eller innovasjonsaktører på forelesningsplanen - det er et interessant fora og verdifull eksponering.

På mandag 10.januar er det Frankrike som dominerer; Foredragsholdere er Jean-Louis Gassée, General Partner fra Allegis Capital, samt Loic Le Meur, grunnleggeren av LeWeb. Det blir faglig veldig interessant, og det er et spennende nettverk som vi skal sikre tilgang til for norske virksomheter.

Les mer:
European Entrepreneurs at Stanford

Siden disse arrangementene er åpne, er det bare å stille hvis man er i området og har anledning. Det gir en smakebit av å være Stanford-student..

Uke 1: Helse på dagsorden

2011 startet med besøk av en norsk delegasjon bestående av representanter fra departementene og norske virksomheter. Vi hadde lagt opp et omfattende program med besøk og møter med virksomheter. Særlig er det store muligheter i skjæringspunktet helse/IT, både for å spare kostnader, reisevei, kvalitetssikring av behandling og effektivisering av helseadministrasjon. Dette er et område med stort innovasjonspotensiale som vi vil følge fremover.